Consells Exemples de bones pràctiques Notícies

Trobada amb Ocio y Turismo Accesible

Fa uns dies vam tenir una agradable trobada amb la Raquel Anglarill d’Ocio y Turismo Accesible d’Elx, una emprenedora amb majúscules que juntament amb el seu soci duen a terme un projecte per a persones amb diversitat funcional. Ens va comentar que s’havia reunit amb diverses associacions de Catalunya per fer un recull dels problemes més habituals amb que ens trobem i tot i que està clar que cada cas és un món, ens va expressar el seu desig de trobar recursos turístics el màxim d’accessibles per a cada persona. Una queixa generalitzada (nostra també) va ser la poca fiabilitat de les informacions perquè moltes vegades se li posa l’etiqueta d’accessible o adaptat a instal.lacions que no ho són ni mínimament.

Si voleu fer qualsevol activitat, només els ho heu de plantejar i ells miraran de muntar-ho, o bé podeu triar entre tot el que actualment ja ofereixen en el seu catàleg.

Us deixem l’enllaç:

http://www.ocioturismoaccesibles.com/

En el seu blog també podeu veure l’article que han escrit sobre la nostra trobada.

Els hi desitgem tota la sort del món!!!