Personal

Enllaços pràctics al Facebook

Hola,

aquesta vegada no us parlarem d’una ruta que haguem fet, sinó d’un recull d’enllaços útils en un grup del Facebook on també col.laborem. Es diu “Turismo accesible en España” i en la part de fòrums te molts apartats, tots dedicats al turisme. Hem tingut problemes que de moment no hem conseguit solventar, ja que ens van desaparèixer algunes informacions pel tema de la normativa de Facebook (si la mateixa persona posa  massa comentaris seguits en un fòrum ho deuen considerar una mena de “propaganda” i ho van esborrar). I és TAN dificil pretendre parlar amb Facebook…vam enviar un munt de mails per recuperar la informació però ha estat inútil. Esperem que no ens torni a passar.

El grup és en castellà  perque la intenció és que les dades siguin de tot l’Estat.

No cal dir-vos que en aquest fòrum tothom hi pot participar, comentar les seves experiències personals, els llocs on ha trobat facilitats (o no), allotjaments, transports, esports…en fi, de tot una mica.

I evidentment, també us animo a participar aqui, a Turismefàcil.

Moltes gràcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seguretat *