CosmoCaixa. Nivell de dificultat: fàcil

El Museu de la Ciència-Cosmocaixa és obert de dimarts a diumenge de 10 a 20 h. L’entrada val 4 euros però hi ha diversos descomptes (a consultar). És un edifici impresionant dedicat a la divulgació cientí­fica de manera educativa i a l’abast de tothom. Està totalment adaptat. No hi ha cap problema d’accés ni des del carrer ni des del pàrking, on hi ha places reservades (i el pàrking és prou econòmic).

A l’exterior hi ha la plaça de la Ciència i a l’interior, les sales de la matèria, el mur geològic, diverses sales de conferències i tallers, sales per a nens (prèvia inscripció) com la sala flash i la sala clik, i com no, el fantàstic planetari (la porta principal te escales però per a persones amb cadira de rodes hi ha un altre accés pla). Com és una activitat que també necessita pre-inscripció, ho hem de dir en el moment i ens l’obren sense problemes). Hi ha cafeteria, una botiga-llibreria i fins i tot una zona de picnic. No hi vam trobar cap problema, està tot molt ben pensat i molt accessible (també hi ha lavabo). A destacar per veure el bosc inundat, un trosset de selva humida amb animalons (peixos, serps, ocells…) i la capivara, el rosegador més gran del món (segur que no heu vist mai unes rata tan gran !!!). No us perdeu tampoc la rampa panoràmica, segur que no heu baixat mai una rampa de cargol tan llarga. Tot és molt interactiu i interessant. S’hi poden fer fotografies però sense flaix.

Fotografies

Aquari Bosc Inundat. Cosmocaixa. Barcelona Aquari Bosc Inundat. Cosmocaixa. Barcelona Aquari Bosc Inundat. Cosmocaixa. Barcelona Aquari Bosc Inundat. Cosmocaixa. Barcelona

Enllaços
Web oficial del Cosmocaixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Seguretat *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.