Besalú: pioners en adaptacions turístiques per a persones amb deficiències visuals o auditives

Fa poc publicàvem un post sobre la nostra visita a la vila de Besalú. Tot i que va ser força dificultosa pel tema del paviment (ja sabeu, des d’aqui sempre reivindiquem el tema) ara ens hem de treure el barret davant d’una iniciativa pionera a tot l’Estat: les 15 guies accessibles per a persones amb deficiències visuals i auditives, fetes per l’empresa Multisignes. A part de facilitar la visita a aquest col.lectiu de manera local, a l’estar també disponibles en diversos idiomes, se’n podran beneficiar els possibles turistes amb diversitat sensorial que ens visitin.

Per saber-ne més, us deixem un enllaç al Diari de Girona on ens ho expliquen:

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/07/16/guies-accessibles-tots/419331.html