Xocolata i més xocolata. Mmmm!!

La flaire a xocolata ens arriba quan ens trobem dos carrers de l’Espai Xocolata Simón Coll. L’olor a cacau dolç, a xocolata desfeta ja ens prepara pel que veurem, sentirem i tastarem a dins.

No us ho acabareu pas. Botiga Espai Simón Coll.

És una visita guiada, amb reserva prèvia i de pagament. El preu varia segons la visita triada perquè hi ha diferents descomptes i ofertes, consulteu-los.

L’espai no te cap barrera arquitectònica i també disposen de lavabo adaptat.

A l’exterior, al carrer, hi han un parell de places adaptades amb mobilitat reduïda, una al carrer de Narcís Viader i Escayola (molt poc senyalitzada) i una altra al carrer de Sant Pere, més ben senyalitzada de color blau. El que no puc confirmar és si aquesta darrera es privada o pública. De totes formes, quan varem trucar a l’Espai ens van dir que es podia aparcar fàcilment, també dins del recinte – és petit i no hi han massa places- , però no ens van esmentar aquestes places concretes reservades del carrer.

La visita consisteix en un tast sensorial: olorareu, llepareu, menjareu i gaudireu. No us dic el què i el com, perdria tota la gràcia. El que sí us dic es que la guia té molta mà per fer-vos participar, a vosaltres i als vostres sentits…

Preparats?

Experiència 1
Experiència 2
Experiència 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Seguretat *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.