Visita al Centre Enoturístic I Arqueològic De Vallmora

Totalment accessible

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora és un jaciment de l’època romana a la vila de Teià. Sobre les autèntiques restes s’ha reproduït com es creu que era i funcionava un centre de producció de vi d’aquells temps.

Es pot aparcar a la porta i per arribar-hi trobarem rètols indicatius. Primer ens adreçarem al centre de visitants per treure les entrades i veure un audiovisual sobre el tema. Després el guia arqueòleg ens explicarà en una visita d’una hora les diferents etapes d’excavació, el que s’ha anat trobant i el que s’ha reproduït.

Centre d’Enoturístic i I Arqueològic De Vallmora

El recorregut exterior té rampes per poder seguir-lo amb comoditat i no presenta cap complicació. Només una part es fa a l’ombra, per la qual cosa recomanem portar gorra o barret, especialment a l’estiu.

Ens explicaran tot el procés del vi i fins i tot podrem veure les vinyes experimentals que hi ha plantades al voltant per aconseguir varietats com les d’aleshores.

És una visita interessant per a totes les edats. En acabar, podem tornar al centre de visitants i veure l’exposició sobre el tema que hi ha en uns panells informatius, on descobrirem que hi ha d’altres jaciments al Maresme. I finalitzarem amb una copa d’un vi D.O Alella.

Si una cosa li cal al lloc és més publicitat, perquè el dia que nosaltres hi vam anar estàvem sols i ens van fer la visita només per a 4 persones.

www.vallmora.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Seguretat *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.